top of page

ZO®SKIN HEALTH – A BŐRÁPOLÁS ÚJ GENERÁCIÓJA

A ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik.

A Dr Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele és a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy mindenki megtapasztalhassa a folyamatosan egészséges bőr élményét, kortól, nemtől és egyedi bőrproblémától függetlenül.

A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO®Skin Health, Inc. létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva bőrünk természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges és szép bőrt.

A HAGYOMÁNYOS SZEMLÉLETTEL ELLENTÉTES KEZELÉSI MÓD

A hagyományos bőrterápiák a bőr felületét és a tüneteket célozzák meg anélkül, hogy sejt szinten is beavatkoznának a folyamatokba, illetve sejt szinten akarnának hatni a bőr egészére.

 

Ez a megközelítés talán javítja a bőr felszínének megjelenését, de a javulás általában korlátozott hatású és rövid ideig tart, mivel nem érinti a probléma forrását. Egy hagyományos kezelés végén az eredmények mindig változatosak. Bizonyos páciensek állapota jelentősebben javul, másoké kevésbé, és olyanok is vannak, akiké egyáltalán nem vagy még tovább romlik.

A ZO®Skin Health program a bőrterápiák összes lehetséges változóját kiküszöbölte, melynek köszönhetően az eljárások kimenetele kiszámítható, így bármely páciens bármely probléma esetén jelentős javulást tapasztalhat meg bőrállapotán.

 

A ZO®Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára, legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.Az arcbőr ápolása így élethosszig tartó, ciklikus körfolyamattá válik életkortól és bőrállapottól függetlenül.

x-DrObagi-dekor-obagioldal.jpg

A MA ISMERT BŐRÁPOLÁSI FILOZÓFIA MINDEN NÉPSZERŰSÉGE ELLENÉRE ALKALMATLAN A BŐR EGÉSZSÉGÉNEK FENNTARTÁSÁRA VAGY HELYREÁLLÍTÁSÁRA.

A jelenlegi megközelítés csupán a bőrfelszínt célozza meg olyan termékekkel, amelyeknek nincs specifikus funkciójuk és csak némi komfortérzetet adnak, illetve egy felszíni probléma, például bőrszárazság gyors enyhülését képesek előidézni. A legtöbb terméknek öregedésgátló hatása például tudományosan nem bizonyított, és az ún. előnyökről, amelyekkel dicsekednek, legalábbis erős fenntartásokkal kell beszélnünk. Agresszív és kitartó marketinggel rengeteg nőt győztek meg arról, hogy a bőrük folyamatos hidratálásra szorul, ráadásul olykor-olykor nem létező, mágikus „öregedésgátló molekulát” is kevernek hozzájuk.

 

Ezek a termékek alkalmatlanok arra, hogy a bőrre sejt szinten hatást gyakoroljanak. Sok felhasználót ugyanakkor meggyőznek a reklámok, és a termékeket abban a reményben vásárolják, hogy megtalálták a valódi megoldást minden bajukra. Nincsenek tisztában azzal, hogy bőrüknek az adott életkorban milyen szükségletei lehetnek.

A jelenleg a piacon létező bőrápolási módszerek alternatívája olyan termékrendszer kell, hogy legyen, amelynek jól körülhatároltak a céljai, és könnyen követhető fázisokból áll, az eredmény pedig viszonylag rövid idő alatt nyilvánvalóvá válik. Szükséges továbbá hogy egyénre és problémára szabottan adható legyen, orvos által kontrollált legyen a nagy hatékonyságú hatóanyagok alkalmazása és a legjobb várható eredmény érdekében, és a XXI. századi tudományos eredményeket felhasználva sejt szinten hasson a bőr működésére.

A ZO®Skin Health az első a bőrgyógyászati készítmények piacán, mely termékeivel ezeknek az elveknek maradéktalanul megfelel.

DR. OBAGI NEVÉHEZ FŰZŐDIK AZ EGÉSZSÉGES BŐR FOGALMÁNAK DEFINIÁLÁSA, AMELY GYORSAN ELFOGADÁSRA ÉS ALKALMAZÁSRA KERÜLT A BŐRGYÓGYÁSZAT ÉS PLASZTIKAI SEBÉSZET TERÜLETÉN. SEGÍTSÉGÉVEL LEHETŐVÉ VÁLT A JOBB KEZELÉSI EREDMÉNYEK ELÉRÉSE, HISZEN A SZAKEMBEREK CÉLZOTTABB MEGOLDÁSOKAT TUDNAK JAVASOLNI PÁCIENSEIK PANASZAIRA.

AZ EGÉSZSÉGES BŐR SIMA FELSZÍNŰ, FESZES ÉS RUGALMAS, EGYENLETES SZÍNTÓNUSÚ, TERMÉSZETESEN HIDRÁLT, ELLENÁLLÓ, KONTÚRGAZDAG, MENTES MINDENFÉLE KÓROS BETEGSÉG TÜNETTŐL, GYULLADÁSTÓL.

OLYAN, MINT A GYERMEK BŐRE. A BŐR SAJÁT ÉLETTANI FOLYAMATAINAK MEGFELELŐ KEZELÉSÉVEL EZ AZ ÁLLAPOT MINDEN ÉLETKORBAN ELÉRHETŐ VAGY MEGKÖZELÍTHETŐ. A ZO®SKIN HEALTH TERMÉKRENDSZER NEM KEVESEBBRE VÁLLALKOZIK, MINT HOGY VISSZAADJA BŐRÉNEK AZ EGÉSZSÉGET!

bottom of page