top of page
advnced-consultation.jpg

EGYÉNRE SZABOTT KONZULTÁCIÓ,

BŐRDIAGNOSZTIKA

személyes konzultáció célja, hogy felállítsuk a páciens bőrállapotának és igényeinek megfelelő leghatékonyabb kezelési tervet, pontosan tájékoztatjuk arról, hogy milyen változásokra számíthat a bőrminőségét illetően rövid- illetve hosszútávon is.

Segítségünkre van a világszerte elismert, számítógép vezérelt, egyedülálló fejlesztésű

Reveal Imager bőrdiagnosztikai készülék, mellyel pontos dokumentációt tudunk készíteni a bőr állapotáról. Azonos körülményeket biztosít, mind fényerő, mind pozícionálás terén, így pontosan nyomon követhető a bőr állapotának változása, legyen szó ráncokról, vénatágulatokról, pigmentációról, acnés elváltozásról vagy egyéb texturális egyenetlenségről.

 

Az eredmény alapján részletes protokoll javaslatot adunk a bőr egészségének helyreállítására. A felvételeket gondosan tároljuk, így bármikor összehasonlíthatjuk az újabb eredményekkel. Egy könnyen követhető, objektív és szakmailag megkérdőjelezhetetlen rendszer, mely egyértelműen bizonyítja terápiáink hatásosságát.

A vizsgálat bármely napszakban, néhány perc alatt elvégezhető.

Problémamentes bőr vagy kezdődő tág pórus, főként a megelőzés esetén kérjük ezt az opciót válassza. A konzultáció ára 8.000 Ft, mely egy hónapon belül levásárolható.
Egyéni bőrdiagnosztika - Megelőzés
1 óra
8000 Ft
bottom of page