Dry_vs_dehydrated_skin_Story_Page.webp

ÉRZÉKENY BŐR

Specifikus termékek érzékeny bőrre a ZO®-tól!

A termékek speciálisan segítik megerősíteni a gyenge, szenzitív, intoleráns és reaktív arcbőrt. A bőrünk érzékenysége nem veleszületett, hanem szerzett eltérés, melynek fő kiváltója a nem megfelelő bőrápolás, a hidratáló krémek túlzott, helytelen használata. A bőr védőrétegének megerősítése, a saját természetes hidratáltság visszaállítása a kezelések elsődleges célja.

A BŐR SZÁRAZSÁGA, ÉRZÉKENYSÉGE, A VISZKETŐ, ÉGETŐ ÉRZÉS A BŐR KRÓNIKUS GYULLADÁSÁNAK TÜNETEI LEHETNEK. HASONLÓ ÁLLAPOTRA UTAL AZ EGYENETLEN BŐRSZÍN ÉS A BŐR SZERKEZETI DURVASÁGA. A SEJTEK SZINTJÉN KELL SERKENTENÜNK A BŐRT, HOGY A GYULLADÁSOS ÁLLAPOTOT VISSZAFORDÍTSUK ÉS A BŐR ÚJRA RAGYOGÓVÁ VÁLJON!

 

DR. ZEIN OBAGI

ÉRZÉKENY BŐR KEZELÉSI LEHETŐSÉGEI:

Hydrating Cleanser


Hidratáló arctisztító normál és száraz bőrre A Hydrating Cleanser oly módon fejti ki hidratáló és bőrmegújító hatását, hogy közben nem károsítja a bőr védelmi szerepét ellátó barrier funkcióját. Panthenol és allantoin tartalma megnyugtatja, regenerálja és visszaállítja a bőr eredeti állapotát, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és támogatja a sejtmegújulást.
Exfoliating Polish


Ultrafinom bőrradír minden bőrtípusra Ultra-finom magnézium kristályai eltávolítják az elhalt hámsejteket. A termék serkenti a hámsejtek újraképződését, tisztább, egyenletesebb, tónusosabb bőrt eredményez. A, C, E vitamin tartalma és egyéb antioxidáns hatóanyagai erősítik a bőrt, segítenek megőrizni a bőr védő funkcióját.
Calming Toner


Nyugtató, pH-kiegyenlítő tonik Csökkenti a pórusok méretét. Gyengéden távolítja el a felesleges hámsejteket a száraz, irritált bőrről. Hidratálja, megnyugtatja a bőrt
Daily Power Defense


Komplex összetételű DNS-helyreállító nappali krém.

A ZO®Skin Health termékcsalád esszenciális eleme, a nappali krémek favoritja. A benne lévő nagy stabilitású retinol, az antioxidánsok, és a speciális DNS-javító enzimek minimalizálják az UV fény oxidáló és DNS károsító hatását, miközben visszaállítják a bőr eredeti funkcióját és rugalmasságát.
Rozatrol


Specifikus rozáceaszérum A Rozatrol™ speciális szérum a kipirosodásra hajlamos, gyulladt és érzékeny bőr kezelésére. A hatóanyagok kombinációja normalizálja a bőr állapotát, csökkenti a gyulladások kialakulásáért felelős túlzott faggyútermelést. A termék elősegíti a bőr mikro-keringésének optimális működését, csökkenti a túlzott bőrreaktivitást. (50 ml)
Instant Pore Refiner


Intenzív pórusösszehúzó krém.

Ez a könnyű szérum lecsökkenti a pórusok méretét. Kettős hatóanyagú formulájával segít megszüntetni a bőrfelszín olajos fénylését, és azonnali matt megjelenést biztosít a bőrfelszínnek.A pórusok méretének csökkentésével a bőr textúrája lényegesen javul, segítségével optikai anti-aging hatás érhető el.
Hydrating Crème


Hámosító és bőrregeneráló krém Esszenciális hidratálást és nyugtató hatást biztosító két-célú formula, beavatkozásokat követően, igénybe vett súlyosan száraz vagy irritált bőr számára. Támogatja a bőr regenerációs folyamatait a megújulásban és a finomabb ráncok, vonalak csökkentésében. Gazdag hidráló faktorai pótolják a lipideket, visszaállítják a bőr barrierjét, míg beta glükán tartalma segít csökkenteni a vörösséget, irritációt.
Broad-spectrum Sunscreen


50 faktoros intenzív fényvédő krém melaninnal A készítmény természetes ásványi fényvédő formulája, klinikailag igazolt módon biztosítja a bőr széles spektrumú UVA / UVB sugárzás elleni védelmet, még a legérzékenyebb bőrtípusok esetében is. A frakcionált melanin és antioxidáns összetevőkkel gazdagított krém tartós védelmet nyújt erős napexpozíció esetén is.

  • A természetes ásványi fényvédő tartalma biztosítja a széles spektrumú UVA / UVB védelmet
  • A melanin garantált védelmet biztosít a korai öregedés és hiperpigmentációt okozó környezeti agresszorok ellen
  • Magas antioxidáns tartalma egy második védelmi vonalat képez a károsító szabad gyökökkel szemben
  • Gátolja a napozás következtében kialakult gyulladásos bőrpír kialakulását