top of page
AdobeStock_97119555-1170x780.jpeg

HYDRAFACIAL

Egészséges bőr egy életen át

A Hydrafacial™ az egyik legkorszerűbb, nem-invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydrafacial™ az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a tisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirok masszázs, pórusfelszabadítás, gyulladás csökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez, így tisztább, szebb, teltebb bőrt eredményez fájdalmatlanul, kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül.

A HydraFacial minden

bőrápolási igényt kielégít.

unnamed.png

Finom vonalak + Ráncok

unnamed (5).png

Egyenletesebb textúra

unnamed (1).png

Rugalmasság + feszesség

unnamed (4).png

Barna foltok

unnamed (7).png

Egyenletesebb bőrtónus

unnamed (3).png

Olajos, zsíros bőr

unnamed (2).png

Tág Pórusok

A Hydrafacial™ kezelés az egyedülálló Vortex™ technológiát alkalmazza: a speciális kezelőfejen
keresztül spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár pontosan szabályozott vákuum segítségével, fokozott intenzitással távolítja el az elhalt hámszövetet, szennyeződést, tisztítja ki a pórusokat. Az alkalmazott folyadék, majd a kíméletes hámlasztás céljával nyomás alatt bejuttatott glikolsav és szalicilsav speciális keveréke minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé. A megtisztított felszínen szintén nyomás alatt alkalmazott kollagén indukáló glikopeptid komponenseket, hyalorunsavat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó hatóanyag feltölti a ráncokat, táplálja és nyugtatja a bőrt, így eredményez egyedülállóan tiszta és telt bőrérzetet.


A Hydrafacial™ kezelés javítja a bőr tónusát, kisimítja a finom vonalakat, ráncokat, intenzíven húzza össze a pórusokat, valamint hatékonyan halványítja a bőrfelszíni egyenetlen pigmentációkat, foltokat.


A Hydrafacial™ eljárás alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy
öregedő bőrt, illetve a zsírosabb, problémás, gyulladt bőrfelszínt is.


A Hydrafacial™ férfiak és hölgyek részére egyaránt ajánlott. Az egyénre szabott kezelés lehetővé teszi, hogy minden életkorban alkalmazzuk az eljárást, akár fiatalabb, problémás bőrről van szó, akár az idősebb, tónustalanabb bőr karbantartása a cél. A kezelés hatékonyságát és biztonságosságát tudományos vizsgálatok támasztják alá.

 

Független kutatások alapján a Hydrafacial™ az IPL technológiájú kezeléseknél hatékonyabban, de sokkal kíméletesebben, természetesebben fejti ki bőrmegújító hatását.

hydrafacial-review.jpg