top of page
dermastir luxury products alta care.jpg

DERMASTIR LUXURY

A Dermastir luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dekorkozmetikum gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botox-, lézer-, vámpírterápiás, és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté.

Az arany- és a kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan „airless”, azzal légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem a levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.

 A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

 Az Alta Care Laboratories vállalat a „szérum háza” („House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak és népszerűek a Vendégek körében.  

DERMASTIR TSUNAMI
MÉLYTISZTÍTÓ GÉL

A Dermastir Tsunami egy „airless” mélytisztító gyengéd hámlasztó hatással, amely bármely bőrtípuson használható. A mélytisztítás automatikus, az oxigén buborékok képződése a bőr felszínének fertőtlenítését szolgálják. A Dermastir Tsunami az egyik leggyakrabban használt készítmény az olyan bőrproblémák esetében, mint dermatitis, rozácea, impetigo (pörkösödéssel járó bőrfertőzés), pikkelysömör, ekcéma, bőrkiütés, mitesszer, acne stb. A Dermastir Tsunami hatása a következőképp épül fel:

 

Airless technológia és oxidáció

A Propionibaktériumok azok a baktériumok, melyek az akne kitörésekért felelősek. Ezek a baktériumok nem maradnak életben az aerobic (oxigénben gazdag) környezetben. A Dermastir Tsunami airless technológiájának köszönhetően bevezeti az oxigént a pórusokba, megöli a baktériumokat. A Dermastir Tsunami meggátolja a Propionibaktériumok osztódását, mivel meggátolja, hogy az ahhoz szükséges proteineket kitermelje. A Dermastir Tsunami közvetlenül megöli az akne baktériumokat, de nem antibiotikum tartalmú, nem épít fel ellenálló képességet. A Dermastir Tsunami mélytisztító hosszú-távú kezelésre ajánlott, a régi típusú, peroxidos akne kezelő termékek mellékhatásai nélkül.

 

Nem-szteroid típusú gyulladáscsökkentő

A Dermastir Tsunami mélytiztító tartalmaz ketorolac tromethamine-t, amely a bőr mélyére hatol, hogy a gyulladást, vagy egyéb problémákat csökkentse. A ketorolac tromethamine egy nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer (NSAID), a heterociklusos ecetsav származékainak családjából. A ketorolac tromethamine úgy fejti ki hatását, hogy megakadályozza a prosztaglandinok szintézisét. Egy nem szelektív gátlója a prosztaglandinok szintézisének azáltal, hogy teljesen blokkolja a ciklooxigenáz enzimet (COX). A Dermastir Tsunami használata után a gyulladás láthatóan visszahúzódik, a bőr tisztaságának eléréséhez szükséges napok száma csökken. 

tsunami-cleanser.jpg

Keratiltikus hatás – pórusnyitás

A Dermastir Tsunami ki is szárítja a kezelt területet, meggátolja a pórusok eltömődését és keratiltikus hatású. Ez a tulajdonsága a kezelést még hatékonyabbá teszi, felszabadítja a tüszőket az elhalt hámsejtektől. A pórusok megtisztítása az elhalt szövetektől csökkenti a pórusok eltömődésének kockázatát, komedók kialakulásának esélyét. A Dermastir Tsunami formulája segít meggátolni a kiütéseket, pattanásokat, még mielőtt azok folyamata elkezdődne. Az airless csomagolás megőrzi a formulában lévő betainok tisztító hatékonyságát, maximális kíméletességgel. A nem légmentes technológiával tárolt tisztítók idővel agresszívvá válhatnak. A hámlasztó akrilát kopolimer granulátum szintén szemmel látható a termékben, ezek segítik a regenerálódást és a felszín helyreállító folyamatot.

 

dermastir-kozmetikumok.jpg

 Víz alapú hidratálás + antioxidánsok

A Dermastir Tsunami kizárólag víz alapú hidratációt végez, a formula nem tartalmaz olajakat, hogy ezzel se segítse a faggyútermelést. A Dermastir Tsunamiban lévő hyaluronát hidratálja a kezelt bőrt ellentétben más akne kezelésére használt tisztítókkal. Az E vitamin antioxidáns réteget hoz létre a kezelt bőrfelületen, amely megvédi a bőrt a szabadgyököktől és szennyeződésektől.

 

Csomagolás

A Dermastir Tsunami ariless adagoló csomagolásban elérhető, amely lehetővé teszi, hogy kis mennyiségű terméket használjunk a készítményből anélkül, hogy a tégely tartalmát a kitennénk a környezet hatásainak (ami oxidációt okozhat).

maxresdefault.jpg

DERMASTIR TWISTERS– EYE & LIP CONTOUR

A Dermastir Eye and Lip Contour széruma fényes, piros kapszula formában került forgalomba. Ennek a rendkívül hatékony fiatalító szérumnak a fő hatóanyaga „padina pavonica”, mely egy különleges barna algafajta. Ez a hatóanyag gondoskodik a szem körüli érzékeny bőr védelméről a stressz és a káros környezeti tényezők hatásaival szemben, valamint segít megőrizni az ajak körüli finom kontúrvonalat az apróbb ráncok kialakulásának megakadályozásával. Mivel ez egy aktív hatóanyag, megvédi és ápolja az érzékeny bőrt, valamint ellenállóvá teszi azt a szabad gyökök és a mindennapos irritációval szemben. Hidratál és revitalizál, általa a bőr visszanyeri fiatalos rugalmasságát, vitalitását.

CollectionMask2__79999.1429479023.1280.1

HYALURONIC POST-OP ARC MASZK

A Dermastir hyaluronsavas „láthatatlan” arc maszkja egy olyan orvostechnikai eszköz, melyet plasztikai sebészek és bőrgyógyászok számára fejlesztettek ki, az általuk végzett beavatkozások utáni arckezelésre. Ez az egyedülálló formula védő burkot képez a bőr felszínén, és serkenti a kollagén termelést. Ez a hidrofil maszk minimalizálja a transzepidermális vízveszteséget, mivel képes megtartani a saját száraz tömegének akár százszorosát is. A készítmény célja az, hogy meggátolja az enzimek hyaluronsav, kollagén és elasztin lebontását.

BIOCELLULAR POST-OP WHITENING MASZK

A Biocellular arc maszk egy bio orvosi eszköz mikroorganizmusok fermentációjából készítve, nem mechanikai gyártással. Az Alta  Care Laboratories a biotechnológia vívmányait használja a bőr szövetéhez hasonló textúrájú anyagok létrehozásához. Az ellagikus sav, amely egy bőrt fehérítő összetevő, csökkenti a sötét pigmentációt, világos és ragyogó bőrt hagyva maga után. Az ellagikus sav és Glycyrrhizate kombinációja, amelyet a maszk tartalmaz bizonyítottan hatékony a bőrfehérítésben. 3 dimenziós hálózatos struktúrája lehetővé teszi, hogy a levegő penetráljon rajta, nedvesség azonban nem. Szorosan a bőrhöz simul, ezért van, ahol „műbőrnek” nevezik.

bottom of page