top of page

TELJES BŐRFELSZÍNI ÉS MÉLY MEGÚJULÁS 

ZO® MEDICAL 3 - STEP PEEL™ SEGÍTSÉGÉVEL

Esztétikai központunkban elérhető ez az intenzív, mégis biztonságos peeling, pár napos regenerációs idő mellett. Az intenzív hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult.

 

A kezelés három lépcsőből áll: a specifikus összetételű savkoktél (10% triklór-ecetsav azaz TCA, 17% szalicilsav, 5% tejsav, szaponinok, glicerin) felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, és úgy hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre, mint egy bomba. Beindítja ezen sejtek újraaktíválódását.

 

A nagyon fokozott, ötnapos hámlási periódusban, harmadik lépésként a bőrt speciális nyugtató krémmel kell ápolni, és fényvédelmet alkalmazni. A megfelelő és gyors gyógyulás érdekében követni kell az utasításainkat. Az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz. A „bombaként” ható retinol pedig tovább dolgozik a bőr irharétegében, és folyamatosan fokozza a bőrtónust és simítja ki a ráncokat.

 

A kezelést kifejezetten ajánljuk akne-hegek korrekciójára, rozáceás bőr gyógyítására, napkárosodás, pigment-probléma, ráncok ellen anti-aging kezelés részeként. A peeling után egy héttel a páciens visszatérhet a ZO® állapotfenntartó bőrterápiájához.

DR. OBAGI NEVÉHEZ FŰZŐDIK AZ EGÉSZSÉGES BŐR FOGALMÁNAK DEFINIÁLÁSA. SEGÍTSÉGÉVEL LEHETŐVÉ VÁLT A JOBB KEZELÉSI EREDMÉNYEK ELÉRÉSE. AZ EGÉSZSÉGES BŐR SIMA FELSZÍNŰ, FESZES ÉS RUGALMAS, EGYENLETES SZÍNTÓNUSÚ, TERMÉSZETESEN HIDRATÁLT, ELLENÁLLÓ, KONTÚR GAZDAG, MENTES MINDENFÉLE KÓROS BETEGSÉG TÜNETTŐL, GYULLADÁSTÓL. 

A ZO®SKIN HEALTH TERMÉKRENDSZER NEM KEVESEBBRE VÁLLALKOZIK, MINT HOGY VISSZAADJA BŐRÉNEK AZ EGÉSZSÉGET! 

zo3step_3
zo3step_2
  • Orvosi mélyhámlasztás, mely ZO retinollal előkezelt bőrön végezhető el


    1 óra 30 perc

    110000 Ft
  • Elsődleges cél a megelőzés.


    1 óra

    8000 Ft
bottom of page