Buy-Best-Priced-IPL-and-Laser-Systems-fo

PIGMENTFOLTOK

Hatékony bőrszín egyenletesítő megoldások a ZO®-tól!

A ZO Skin Health termékek egyenletes bőrszínt és tónust biztosítanak. Stimulálják a kollagén és az elasztin termelését egy ragyogó, feszes, sima arcbőr érdekében. A pigment anyagot termelő sejtek kontrolljában elsődleges hatóanyag a retinol. A ZO® ultrapotens retinol koncentrációjának egyedi probléma alapján történő kiválasztásával a pigmentet termelő sejtek beszabályozhatók, egyenletes bőrszín alakul ki. Az Önnek megfelelő ZO® pigment kontroll terápiáról konzultáljon ZO® kezelőorvosával.

AZ ARCBŐR FOLTJAI ÉS ELSZÍNEZŐDÉSE NAGYON SOK EMBERT ÉRINTŐ, ÁLTALÁNOS PROBLÉMA. A PIGMENTFOLTOK EGYENETLENNÉ TESZIK A BŐR MEGJELENÉSÉT, VALAMINT EGYENETLEN ÉS NEM MEGFELELŐ VÉDELMET JELENTENEK A KÁROS UV SUGARAKKAL SZEMBEN. A FÉNYVÉDELEM ALAPVETŐ JELENTŐSÉGŰ A BŐR EGÉSZSÉGE ÉS EGÉSZSÉGES MEGJELENÉSE ÉRDEKÉBEN.

 

DR. ZEIN OBAGI

PIGMENTFOLTOK KEZELÉSI LEHETŐSÉGEI:

Exfoliating Cleanser


Arctisztító gél normál és zsíros bőrre.

Gyengéden hámlasztja és tisztítja a bőrt, csökkenti a felesleges faggyút, és semlegesíti a szabadgyököket. Fokozott E-vitamin tartalma biztosítja az antioxidáns védelmet és hidratál, visszaállítva a bőr természetes egészségét.

Exfoliating Cleanser
Dual Action Scrub


Intenzív terápiás bőrradír.

Eltávolítja a bőr felszínéről a felesleges zsíros szennyeződést és faggyút. Elpusztítja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokat, csökkenti a gyulladást.
Oil Control Pads


Faggyútermelést kontrolláló áttörlő párnák zsíros bőrre.

Maximális segítséget nyújt az akne kialakulásának megelőzésében. Eltávolítja a felesleges

hámsejteket. Csökkenti a faggyútermelést, pórusösszehúzó hatású.
Brightalive Skin Brightener


Retinolmentes bőrszín-egyenletesítő krém Hydrokinon-mentes bőrszín egyenletesítő és pigment korrekciós krém. Tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott formula, mely egyedülálló hatóanyag kombinációjával a pigmentfolt-képződés folyamatának minden egyes szakaszára hat. Retinolmentes, egyenletes bőrszínt biztosít, hatékonyan csökkenti a bőrszín egyenetlenségeit irritáló reakció nélkül.
Daily Power Defense


Komplex összetételű DNS-helyreállító nappali krém.

A ZO®Skin Health termékcsalád esszenciális eleme, a nappali krémek favoritja. A benne lévő nagy stabilitású retinol, az antioxidánsok, és a speciális DNS-javító enzimek minimalizálják az UV fény oxidáló és DNS károsító hatását, miközben visszaállítják a bőr eredeti funkcióját és rugalmasságát.
Wrinkle + Texture Repair


Magas koncentrációjú aktív A-vitamin mikroemulzió.

Támogatja a bőr textúrájának és színtónusának látható javulását, miközben csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Fokozza a hialuronsav és kollagén termelését. Gyulladáscsökkentő hatásásnak köszönhetően segít megnyugtatni a bőrt.
Enzymatic Peel


Otthoni enzimatikus peeling krém.

Szabad szemmel nem látható hámlással biztosít gyengéd bőrfelület megújulást. Hidratált bőrt eredményez, javítja a bőr barrier funkcióit. Segít megnyugtatni a bőrt.


10% Vitamin C Self-activating


10%-os C-vitamin szérum A potens C-vitamin szérum stabilizálja, fényesíti a bőrt, javítja a bőr mély textúráját. A magas aszkorbinsav koncentráció gyorsan halványítja a hámfelszín pigmentálódását, mélyre jutva megakadályozza az új melanin képződését. Erős antioxidáns hatásának köszönhetően a környezeti faktorok által okozott szabad-gyök képződését csökkenti, korrigálja a pigmentanyagot termelő sejtek működését.
Retinol Skin Brightener


Retinolos bőrszín-egyenletesítő krém Feloszlatja a meglévő pigmentációt és javítja a bőr tónusát, segít meggátolni az új melanin termelődését, antioxidánsokkal nyújt védelmet a bőrnek.
Broad-spectrum Sunscreen


50 faktoros intenzív fényvédő krém melaninnal A készítmény természetes ásványi fényvédő formulája, klinikailag igazolt módon biztosítja a bőr széles spektrumú UVA / UVB sugárzás elleni védelmet, még a legérzékenyebb bőrtípusok esetében is. A frakcionált melanin és antioxidáns összetevőkkel gazdagított krém tartós védelmet nyújt erős napexpozíció esetén is.

  • A természetes ásványi fényvédő tartalma biztosítja a széles spektrumú UVA / UVB védelmet
  • A melanin garantált védelmet biztosít a korai öregedés és hiperpigmentációt okozó környezeti agresszorok ellen
  • Magas antioxidáns tartalma egy második védelmi vonalat képez a károsító szabad gyökökkel szemben
  • Gátolja a napozás következtében kialakult gyulladásos bőrpír kialakulását
Colorescience® Even Up® Clinical Pigment Perfector® - VANITY KEDVENC


Világosítsa, javítsa és védje a bőrt a Colorescience® Even Up® Clinical
Pigment Perfector® fényvédő krémmel. Enyhén színezett és klinikailag
bevizsgált, hogy csökkentse a elszíneződés megjelenését és azonnal elmossa a makacs barna foltokat, miközben megóvja az SPF 50 jövőbeni napkárosodástól bőrét.100%-ban ásványi, vegyszermentes, színezett fényvédő, mely tökéletes alapozó helyett vagysminkalapnak. Azonnal halványítja a bőr elszíneződéseit, kiegyenlíti a bőr tónusát és egész nap véd akáros sugarak és a környezeti hatások ellen. A valóban hatásos bőrvilágosító UV-komplex formulája,a LUMIRA, megoldást nyújt az elszíneződés fő okára a homogén kinézet érdekében.
Smart Tone Broad Spectrum SPF 50

Daily Sheer


50 faktoros széles spektrumú fényvédő krém Szabadtéri tevékenységek idejére ajánlott 50 faktoros fényvédő krém, amely hidratáló hatásának köszönhetően segít megelőzni a napsugárzásnak kitett bőr kiszáradását. Gyorsan száradó, matt fényű formula. Víz- és verejtékállóságának köszönhetően kiváló védelmet nyújt akár sportoláskor is. Széles spektrumú hatása kiterjedten véd a káros, bőröregítő UVA sugarak és a napégést okozó UVB sugarak ellen. A frakcionált melanin megóvja a bőrt a nagy energiájú látható fény öregítő hatásaival szemben. Hozzáadott hidratáló anyagainak köszönhetően a fényvédő visszatartja a bőr természetes víztartalmát , és segít megelőzni a szabad levegőn tapasztalható fokozott bőrszárazságot.
Sunscreen + Powder Broad-Spectrum

Sunscreen + Primer


30 faktoros színezett fényvédő krém melaninnal Titánium-dioxid és cink-oxid tartalma fizikai akadályt képezve védi a bőrt a széles spektrumú UVA, UVB és a látható tartományú káros VIS/HEV (High Energy Visible Light) sugárzástól. A bőrben képződő pigment anyaghoz hasonló melanin tartalma legjobb természetes védőként 10-12 órán keresztül közömbösíti a napfény által felszabadított károsító szabadgyököket. A színezett termék egyenletes és bársonyos hatásával csökkenti a bőrhibákat, kiváló primer réteg smink termékek használata előtt, növeli azok tartósságát.

PROFESSZIONÁLIS IN-OFFICE KEZELÉSEK