top of page

LÁTVÁNYOS ARCFIATALÍTÁS

RADIKÁLISAN CSÖKKENTENÉ AZ ÖREGEDÉS JELEIT? 

A Dermastir Luxury kollekciója olyan kezelési csomagokat kínál, melyekkel mindez gyorsan, látványosan, hatékonyan és fájdalommentesen valósítható meg.

DERMASTIR LUXURY

24k GOLD STAMP MICRONEEDLING
 

A HATÓANYAGOK BEJUTTATÁSA, A STAMP MŰKÖDÉSE:

Az apró kicsi 24K arany mikrotűkből álló STAMP kezelőfej a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálja. Az apró, mikrotűk kis célzott sérüléseket okoznak az epidermiszben, és azonnal beindul a sejtek közötti kommunikáció, mely elindítja a „sebgyógyulás”, önregeneráció folyamatát. Azonnal életteli teli lesz a fakó, fáradtnak tűnő bőr, a szövetekben beindul a kollagén és elasztin termelődés, illetve aktiválódik a bőrben lévő hyaluronsav termelődése.

Az azonnali eredmény még hosszabban fenntartható kúraszerű alkalmazással (4-5 kezelés), a hámréteg teljes megújulásához egy kezeléssorozat szükséges.
 

Orvosi tisztaságú steril ampullákat használunk a mikrotűs eszközhöz: 

H53EGF szérum:

 • 53 féle összetevő mellett növekedési faktort is tartalmaz, melyek gyors megújulásra serkentik a bőrfelszínt

 • 4 féle peptidet, 5 koenzimet, 7 féle ásványi anyagot, 12 féle vitamint, 24 féle aminosavat tartalmaz

 • 10mg/ml hialuronsavat tartalmazó orvos-esztétikai készítmény

LIPO szérum, amely a zsírszövetek lebontására szolgál (pl. toka kezelés), 

White szérum, ami tökéletes választás a pigmentfoltok eltávolításához.

Dermastir-alta-care-ampoules-home.jpg
IMG_7670.JPG

MIKOR AJÁNLJUK A GOLD STAMP MIKROTŰS KEZELÉST?

 •  bármely életkorban alkalmazható a bőr felületes rétegének stimulálására

 •  fakó, ragyogását vesztett, fáradt megjelenésű bőrre 

 •  apró ráncok megjelenésekor 

 •  szemkörnyéki petyhüdt bőr kezelésére

 •  nyak bőrének fiatalítására

 •  időszakos bőrfrissítő kúraként 

 

MELY TERÜLETEKEN ALKALMAZZUK?

Az eljárás bőrfeszesítő hatása kitűnő hatásfokkal alkalmazható az

 • arc

 • nyak

 • dekoltázs

 • kézfejek

MELYEK A DERMASTIR LUXURY KEZELÉS ELŐNYEI

 • Gyengédebb, kozmetológiai eljárás

 • az orvos-esztétikai (tűs) beavatkozásokhoz hasonló. látványos eredményeket lehet vele elérni

 • Azonnali hatások: bőr láthatóan feszesebb, simább. Azonnal javul a bőr hidratáltsága és ragyogóbb, egészségesebb lesz. A tág pórusok összehúzódnak. Megújulnak a kollagén rostok. A ráncok csökkennek, kisimulnak, eltűnnek.

HÁNY ALKALOMMAL JAVASOLT A KEZELÉS?

1 alkalom után is tapasztalható, hogy a hatóanyagok kifejtik bőrre gyakorolt pozitív hatásukat, azonban a bevitt alkotóelemek egy része lassú eredményt produkál, így kúra szerűen érdemes a kezeléseket felépíteni.

A hosszan tartó hatás kialakulásához 4-5 kezelést javaslunk 2 hetente. 

Évente 1-2 alkalommal javasolt a kezelés kúraszerű elvégzése.

DERMASTIR LUXURY

A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer-, és dermokozmetikum-gyártó cég termékei. A kozmetikai üzletág készítményei Franciaországból, Párizsból származnak, a cég kereskedelmi központja Róma patinás negyedében található.

 

A plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka a botulin-, lézer-, vámpírterápiás- és ultrahang kezeléseket követően használt készítmények által vált ismertté és elismertté. Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőr-kisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.


A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől. Az AltaCare Laboratoires vállalat a “szérumok háza” (“House of Serums”) néven vált közismertté a kozmetikai iparban, mivel professzionális felhasználásra gyártott, koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullái kivételesen hatékonyak a kezelések során.

Miskolcon elsőként nálunk érhető el a Dermastir luxuskozmetikumok professzionális kabinkezelései, amelyek az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyagbejuttatást jelentenek a bőrbe. Ajánlott kezelés kozmetológiai beavatkozások után a bőr gyulladáscsökkentésére, és gyógyítására, illetve önmagukban a bőr kötőszövetének regenerálására és speciális bőrproblémák kezelésének kiegészítéseképp.

Dermastir-AKNE-csomag.jpg
bottom of page