top of page
nano.jpg

Fillmed
NCTF 135 HA

Nanosoft szemkörnyék fiatalítás

MINDENEKELŐTT TISZTÁZNI KELL, HOGY AZ NCTF®135 POLIREVITALIZÁCIÓS KEZELÉS NEM HIALURONSAVAS RÁNCFELTÖLTÉS, NEM AJAKTÖLTÉS!

Jelenleg a  kozmetikában a kompetencia határok betartása végett szigorúan csak a nanotűs és mikrotűs dermapen mezoterápiás technikát alkalmazzuk.

 

A Fillmed Laboratories speciális mikrotűs eszköze a NANOSOFT a bőr csaknem fájdalommentes mezoterápiás kezelésére lett kifejlesztve az NCTF® 135 és 135 HA polirevitalizációs oldatok bőrbe juttatásához.

 

A kezelés kifejezetten a bőrminőség javítására, illetve a nehezen kezelhető területek, a szarkalábak és finom ráncok, valamint a szem alatt megjelenő sötét karikák kezelésére fókuszál.

 

Az NCTF® 135 HA kezelés egyedülállósága abban rejlik, hogy más készítményekhez képest ez az egyetlen, amely az egészséges bőr helyreállításához szükséges valamennyi anyagot tartalmazza.

Ezáltal önmagában képes teljes mértékben megfiatalítani a bőrt. A rengeteg bizonytalan hátterű kozmetikai készítményhez képest, az NCTF® 135 HA rendelkezik CE engedéllyel, tehát abszolút megbízható. Ez a nem-keresztkötött hialuronsavat tartalmazó készítmény a Fillmed felfedezése.

 

79F13421-A133-48A2-A895-F556DBEC4507-2.jpeg
nanosoftt_2.jpg

Kinek ajánlott az NCTF kezelés?

Az NCTF kezelés már fiatal, huszonéves korban is ideális, hiszen bőrszépítő, pórusösszehúzó hatása is van, ugyanakkor ajánlott megelőzésre is, az arc azon részeire, ahol majd a mimikából adódóan az évek múlásával majd fokozatosan megjelennek az első ráncok. Kezelhetjük vele a szemkörnyék érzékeny bőrét, a szájkörnyéki finom ráncokat és az úgynevezett cigaretta ráncokat is, illetve a nyak és a dekoltázs nehezen kezelhető részeit.

Ajánljuk a használatát olyanok számára is, akik idegenkednek a (keresztkötött) hialuronsavas, illetve felszívódó szálas kezelésektől és egészen természetes eredményt szeretnének elérni, vagy bőrminőség javítás a céljuk. Ideális finom ráncokkal rendelkező páciensek számára is. Az NCTF nem kívánt mellékhatásoktól mentes megoldást kínál a nehezen kezelhető helyeken is, mint a szem-és szájkörnyéken, a nyakon vagy a dekoltázson.

A NCTF kiváló kiegészítője a különféle esztétikai beavatkozásoknak és kezeléseknek, segít fenntartani, meghosszabbítani és fokozni azok hatását.

Az NCTF® orvosok által is használt anyag, amelyet ők a bőr mélyebb rétegeibe is injektálhatnak. A kozmetikákban az NCTF® kizárólag felszínesen, mezoterápiás eljárásokkal adható be. A Fillmed Laboratoires NANOSOFT eszköze is mezoterápiás eszköz, amely innovatív és gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. Előnye, hogy az eszköz kicsi, így a nehezen hozzáférhető területeken is alkalmazható, mint amilyen például a belső szemzug. A tűk hossza csupán 0.6mm, így a kezelés teljesen biztonságos és csaknem fájdalommentes (egyéni érzékenységtől függően). Az eszköz közvetlenül a bőrfelszín alá juttatja a hatóanyagot, így biztosítva a bőr revitalizációját. Különlegessége, hogy 3 kis mikrotűben végződik, amelyek egy szúrással 3 kis ponton keresztül juttatják be az anyagot a bőr alá, így biztosítva az egyenletes eloszlást.

A szakember kis papulákat képez a bőrön az eszközzel, vagyis nagyobb mennyiségű anyagot juttat be egy szúrással a 3 kis tű segítségével. A papula egy szúnyogcsípés-szerű kis dudor, a bőr alá fecskendezett anyag

„víztározója”, ahonnan fokozatosan szívódnak fel a hatóanyagok. Általuk több hatóanyag jut be egy ponton keresztül.

44FA3E6C-2C06-42B6-AB56-F9368BCD7A58.jpeg
nano.jpg

HÁNY ALKALOM SZÜKSÉGES?

Már egy kezelés hatása is látványos, de az optimális hatás eléréséhez érdemes a kezelést megismételni 3 alkalommal, 2-3 hetente. A későbbiekben, a bőrállapottól függően, fenntartó NCTF® kezelés lehetséges 3-5 havonta 1-2 alkalommal. A kúrát végig csinálva a bőrben olyan sejtregeneráló, bőrsejt aktiváló és kollagén stimuláló folyamatok indulnak be, amik 2-3 hónap múlva fejtik ki látványos hatásukat.

KEZELÉS UTÁNI TEENDŐK

► a kezelést követő 3-4 napig kerülni kell az aktív sportot, szoláriumot, szaunát, forró fürdőt, kozmetikai beavatkozásokat
► a kezelést követően 12 órán át kerülni kell a sminket / kozmetikumokat
► fényvédelem mellett a kezelést követő naptól sminket lehet használni

ELLENJAVALLATOK

► Túlérzékenység hialuronsavra vagy az egyéb alkotóelemekre
► Retinolos vagy hidrokortizonos termékek alkalmazása a kezelendő területen
► Terhesség, szoptatás
► Keloid hajlam (kóros sebgyógyulás)
► Gyulladásos vagy egyéb bőrbetegség
► Autoimmun vagy krónikus, szisztémás betegség, daganatos betegség
► Véralvadásgátló készítmények szedése
► Rossz, legyengült fizikai vagy egészségi állapot, folyamatban lévő fertőzés
► Lézeres hámlasztás után 3 hónapon belül
► Súlyos cukorbetegség
► Botox, egyéb ránctalanító, injekciós kezelés után 2 héttel végezhető a kezelés

FIGYELEM! Az orvos-esztétikai és orvos-kozmetikai kezelések csak akkor hozzák az ígért és az elvárt eredményeket, ha vagyunk annyira fegyelmezettek és tudatosak, hogy betartsuk a kezelésre vonatkozó utóápolást és rendelkezünk a helyes otthoni bőrápolási rutin teljes termékpalettájával, a bőrtípusnak megfelelő letisztítótól a fényvédőig! (Egy savas hámlasztó vagy egy erős niacinamid szérum önmagában még nem oldja meg az aknés bőr problémáját! Ugyanígy egy erős ránctalanító szérum sem fog csodát tenni folyamatos szoláriumozás mellett vagy fényvédelem nélkül!)

bottom of page