EA7BC31E-08B9-4AD1-BBBD-3B1B339D0CC8_edi

Rólunk

ELYSION PRO X VANITY

A Vanity Esztétikai Központban az évtizedes múltra visszatekintő spanyol Cocoon Medical cég legmodernebb Elysion PRO nagy teljesítményű lézergépét használjuk, mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapszik!

A dióda lézertechnológiának és a rendkívüli bőrhűtő rendszernek köszönhetően ez az eljárás a ma létező legbiztonságosabb és leghatásosabb megoldás a nem kívánt helyeken lévő szőrszálak eltávolítására bőrtípustól és évszaktól függetlenül. 
 

Exkluzív környezetben, Miskolc szívében, professzionális szakmai háttérrel, folyamatosan bővülő innovatív portfólióval várjuk szeretettel a szépülni vágyókat! Lézeres epilálással 2018 óta foglalkozunk. 

Az Elysion-Pro készülék a diódalézeres szőrtelenítés, közelebbről az ún. szelektív fototermolizis elvén alapszik. Minden bőrtípushoz alkalmas, ugyanis többféle hullámhosszon is képes működni.

  • A 755 nanométeres hullámhossz a világos bőrű vendégek számára ideális, emellett képes eltüntetni még a legfinomabb, legkevésbé pigmentált szőrszálakat is.

  • A 810 nanométeres hullámhossz minden bőr- és szőrtípushoz alkalmazható.

  • A kombinált (810+940+1060 nanométeres) kezelést pedig kifejezetten a sötét fototípushoz és a sűrű, sötét szőrzethez fejlesztették ki.

Mindez – kombinálva a készülék 2000 wattos csúcsteljesítményével, valamint kétféle, statikus és dinamikus üzemmódjával – alkalmassá teszi az Elysion Pro készüléket a nem kívánt szőr eltávolítására, bármely fototípushoz tartozzék is a bőröd. A bőr fototípusait az ún. Fitzpatrik-skála szerint l-től VI-ig osztályozzuk; a kezelést minden esetben a Te bőrtípusodhoz igazítjuk. A diódalézeres kezelés oly módon képes a szörtüsző elpusztítására, hogy közben a tüszőt körülvevő hámszövetet, bört egyáltalán nem károsítja. A diódalézer által előállított speciális hullámhossznak köszönhetően elérhetjük azt, hogy kizárólag a szőrszálat és a szőrtüszőt hevítjük, így hatékonyabb kezelést tudunk nyújtani. Hosszútávon sokkal jobban megéri emellett dönteni, mint ha borotválnád vagy rendszeresen gyantáztatnád a lábad.

JÓ, HA TUDOD

Gyakran ismételt kérdések

Minden szőrtípusra alkalmas?


A lézernyaláb a hajban/szőrben lévő pigment anyagot veszi célba. Minden pigmentált szőr reagál a kezelésre. A nagyon sötét szőrtől a sötétszőkéig minden típust tudunk kezelni. Az ősz, illetve őszülő szőr/haj esetén a kezelés nem javasolható. Általánosságban elmondható, hogy minél sötétebb a szőr, annál jobban nyeli el a fényt, és annál eredményesebb lesz a kezelés.
A lézeres szőrtelenítés végleges?


A kezelés eredményességét befolyásoló tényezők: • A szőr színe • A beágyazottság mértéke • A vastagság • A hormonszint Annak érdekében, hogy magas hatékonyságot érjünk el, konzultáció során kezelési tervet készítünk a szőr- és bőrtípus függvényében. Tudományos bizonyítékok alapján a lézeres szőrtelenítés a ma elérhető leghatékonyabb epilálási módszer, de előfordulhat, hogy genetikai vagy hormonális változások miatt, a kezelést időnként meg kell ismételni.
Mennyi kezelés szükséges?


A kezelés hosszát a genetikai jellemzők, a szőr típusa, a kezelendő terület és a vendég igényei befolyásolják. Általában 6-10 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a 90-95%-os szőreltávolítási arányt elérjük.
Mennyi ideig tart egy kezelés?


A terület méretétől függően változhat, hónalj kezelés kb. 10 perc, teljes fazon kb. 30 perc, míg egy teljes láb másfél óra is lehet.
Hogyan készüljön fel a kezelés(ek)re?


A kezelés előtt 4 hétig a kívánt területet tilos gyantázni/epilálni/csipeszelni, csak a borotva használata megengedett.
Hogy érkezzen a kezelésre?


A kezelendő terület legyen leborotválva. Javasolt a megbeszélt időpont előtt egykét nappal elvégezni a borotválást, mivel a készülék a nagyjából 1 mm hosszúságú szőrszálakat tudja a leghatásosabban eltávolítani.
Az Elysion-pro kezeléseknek vannak mellékhatásai?


A lézeres szőrtelenítés mellékhatásai minimálisak. A kezelt területeken olykor apró piros dudorodások megjelenhetnek. Ez a test normális reakciója a szőr kivetésére a bőrből. Nyugtató, hidratáló krém használata után 30-60 perc múlva elmúlnak a tünetek. Több mint 25 éve végeznek már lézeres szőrtelenítést szerte a világon, és semmiféle összefüggést nem fedeztek fel a bőrrák és a lézeres kezelés között, mi több, ahogy sokan tudják, a lézer rákos sejtek eltávolítására is alkalmas. Vagyis ilyen szempontból nincs semmiféle félnivalónk. Az égési sérülések az elavult szőrtelenítő gépek esetén fordultak elő, de ma már a legújabb, bőrhűtéses technológia mellett ez nem fordulhat elő, még napbarnított bőrön sem! A belső szerveket sem károsítja és a bőrben sem okoz tartós károkat. A kezelés során a testet érő lézersugár nem elég erős ahhoz, hogy káros hatást gyakoroljon akár a kezelt személy szervezetére, akár a kezelőre, aki rendszeresen használja a készüléket.
Mi történik a kezelés után?


A kezelés után a páciens erős melegség-érzetet, bőrpírt tapasztalhat. Ezek a mellékhatások általában nem súlyosabbak, mint egy kisebb leégés a strandon. A kezelés után néhány órával el is múlnak. A szőrszálak 5-14 nap elteltével hullanak ki.
Mi történik a kezelés során?


A bőrön lévő minden sötét foltot letakarunk, például egy fehér szemceruza segítségével. Az eljárás megkezdésével ultrahangzselé kerül az érintett területre, hogy a kezelőfej siklása könnyebb legyen. Lézerünkkel többször áthaladunk a meghatározott területeken, nem csupán egyszer, mint a hagyományos lézerekkel végzett eljárások során.
Kit és mely évszakban tudunk kezelni?


Nincs korlátozva a bőrszín, a szőr minősége, a test területe és az évszak sem! A készülék kifejlesztésekor a maximális biztonságot tartották szem előtt. Az Elysion Pro az év minden szakában, akár lebarnult bőrön is alkalmazható.
Milyen gyakran lehet a kezelést elvégezni?


Két kezelés között eltelt idő az érintett testtájtól függően változik: • arc, nyak kezelése esetén 4-5 hétnek, • hónalj, kar, mellkas, has, hát, derék, intim terület esetén 6-8 hétnek, míg • láb szőrtelenítése esetén 10-12 hétnek kell eltelnie. Az eredményeket azonban az sem gyengíti, ha néhány héttel hosszabb idő telik el két kezelés között.

Árak

 

AZ ÁRAK EGY ALKALOMRA ÉRTENDŐK. TARTÓS EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN 6-10 ALKALOM SZÜKSÉGES.

BAJUSZ

ÁLL (kisebb terület)

ÁLL (nagyobb terület)

PAJESZ

NYAK (elöl vagy hátul)

BIKINI VONAL

TELJES FAZON

 

KÉZFEJ ÉS UJJAK

LÁBSZÁR
COMB
TELJES LÁB

LÁBFEJ ÉS UJJAK
MELLKAS (S méret)

MELLKAS (M méret)

MELLKAS (L méret)
 

10.000 Ft

10.000 Ft

15.000 Ft

20.000 Ft

18.000 Ft

25.000 Ft

34.000 Ft

8.000 Ft

45.000 Ft

45.000 Ft

80.000 Ft

10.000 Ft

20.000 Ft

25.000 Ft

35.000 Ft

FAR
MELLBIMBÓ KÖRÜL
HÓNALJ
ALKAR
FELKAR
TELJES KAR

VÁLL

HAS (S méret)

HAS (M méret)

HAS (L méret)

HÁT (S méret)

HÁT (M méret)

HÁT (L méret)

HÁT (XL méret)

20.000 Ft

10.000 Ft

20.000 Ft

25.000 Ft

25.000 Ft

40.000 Ft

20.000 Ft

15.000 Ft

25.000 Ft

35.000 Ft

15.000 Ft

25.000 Ft

35.000 Ft

45.000 Ft

Kedvezményeink és bérlet akcióink (visszavonásig érvényes!):

1 alkalom 2 testrész kezelése esetén

10% a kedvezmény

1 alkalom 3 testrész kezelése esetén

15% a kedvezmény

 

4 ALKALMAS BÉRLET:

4 alkalmas bérlet 1 testrész kezelése esetén

20% a kedvezmény

4 alkalmas bérlet 2 testrész kezelése esetén

25% a kedvezmény

4 alkalmas bérlet 3 testrész kezelése esetén

30% a kedvezmény

 

8 ALKALMAS BÉRLET:

8 alkalmas bérlet 1 testrész kezelése esetén

35% a kedvezmény

8 alkalmas bérlet 2 testrész kezelése esetén

40% a kedvezmény

8 alkalmas bérlet 3 testrész kezelése esetén

45% a kedvezmény

 

Kedvezmény 21 éves korig: -20% csak az alkalmankénti 100%-os árból, személyi igazolvány felmutatásával.

AZ ÁRAK EGY ALKALOMRA ÉRTENDŐK. TARTÓS EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN 6-10 ALKALOM SZÜKSÉGES.

Áraink tartalmazzák az általános forgalmi adót és egy kezelés teljes költségét. További díjat semmilyen formában nem hárítunk a pácienseinkre. Az árak visszavonásig érvényesek, a változtatás jogát fenntartjuk. Részletfizetésre nincs lehetőség! Egyénre szabott árakért forduljon hozzánk bizalommal.