top of page
endymed+machine.png

Endymed Pro

3 DEEP rádiófrekvenciás kezelések

Az ENDYMED™ PRO az egyedülálló 3DEEP RF technológiával innovatív és hatékony, műtét nélküli esztétikai megoldásokat kínál az arcbőr, a nyak vagy akár a teljes test megújításhoz. Az EndyMed egyedülálló, az Amerikai Gyógyszerbiztonsági Hivatal (FDA) által is elfogadott 3DEEP technológiája olyan innovatív rádiófrekvenciás technológia, amely ellenőrzött, koncentrált rádiófrekvenciás (RF) energiát juttat mélyen a bőrbe, fájdalom és kockázat nélkül, újra aktiválva a bőr természetes kollagéntermelését. Az rádiófrekvenciás energiának a bőr irharétegének mélyén történő összpontosításával az Endymed stimulálja a kollagén megújulását, de anélkül, hogy túlhevítené a hámréteget.

Az Endymed készülék által végezhető kezelések 4 csoportba sorolhatók:

1. ENDYMED TC - RF arc-, toka-, nyakfeszesítés

2. ENDYMED TC - RF alakformálás, kontúrozás, zsírbontás, bőrfeszesítés

3. ENDYMED Intensif - Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés arcon és testen

4. ENDYMED FSR - Frakcionált bőrmegújítás arcon és testen

1. ENDYMED TC - Arc-, toka-, nyakfeszesítés

Az EndyMed 3DEEP® RF arcfeszesítő kezelőfejeit kifejezetten a ráncok kezelésére, az arc és a nyak megereszkedett bőrének feszesítésére és megemelésére tervezték, beleértve a homlokot, orcákat, és az áll alatti részeket. Kiváló eredményeket érhetünk el velük, különösen a szem és a száj körüli finom, érzékeny és nehezen kezelhető területeken.


A kezelés szinte azonnali bőrfeszesítő és ránctalanító hatást fejt ki, hosszútávon pedig serkenti a kollagén- és elasztintermelést, ami által a bőr fiatalabbnak, feszesebbnek és ragyogóbbnak látszik. Ajánlott hyaluronsavas kezelések kiegészítéseként, valamint plasztikai beavatkozások utáni rehabilitációként is.


Az ajánlott kezeléssorozat 6 alkalomból áll. Az első 4 kezelést hetente kell elvégezni, az utolsó kettőt pedig két hetente ajánlott. A kezelés alkalmazható a teljes arcterületen, vagy csak egyes régiókban is (szemkörnyék, középarc, alsó arc-toka, nyak).

Endymed-treatment-on-face-Module-2-NEW (1).jpg
D7FEupcXkAEJPXS.jpg

 

2. ENDYMED TC - Alakformálás, kontúrozás, zsírbontás, bőrfeszesítés

  • Csökkenti a felesleges zsírt

  • Csökkenti a cellulitot

  • Stimulálja a kollagén termelés, ezáltal fiatalosabb bőrt kapunk

  • Emeli a popsit és a combot

  • Feszesíti és kisimítja a bőrt

  • Elősegíti a lerakódott méreganyagok, a víz és a zsír felszabadulását

  • Jobb nyirokkeringés várható

Felveszi a harcot a narancsbőrrel

A 3DEEP RF és az egyedülálló, modulált impulzusos vákuumtechnológia megduplázza az energiaellátást és a volumetrikus felmelegítést a zsírsejtek megcélzása érdekében. Javítja a cellulitisz megjelenését, miközben feszesíti és formálja a testet.

 

Eredmények rövid és hosszú távon

A feszesítő és kontúrozó kiegészítők azonnali és hosszú távú eredményeket biztosítanak, amelyek az utolsó kezelést követően még legalább 3 hónapig tovább javítják a bőr állapotát.

 

Innovatív, koncentrikus elektródák

A Shaper és Mini-Shaper kiegészítők a maximális eredmény elérése érdekében egyedülálló, koncentrikus elektróda-geometriájukkal mélyebbre juttatják a koncentrált 3DEEP energiát a dermiszbe – közel kétszeres teljesítmény mellett, mint a piacon kapható hasonló RF kezelő eszközök.

217844918_4365030120223478_785443119632036315_n.jpg

3. ENDYMED Intensif - Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés arcon és testen

Az EndyMed Intensif az első FDA által elfogadott, motorizált mikrotűs rádiófrekvenciás technológia az esztétikai piacon. Az egyedülálló technológia egyszerre okoz a tűszúrásoknak köszönhetően megfelelő mélységű mikrosérüléseket, valamint intenzív szöveti felmelegedést szintén mélyen az irharétegben: ezek együttesen a regenerációs folyamat fokozását  eredményezik.

 

A kezelés ideális megoldás akne hegek, striák, mély ráncok kezelésére és a bőr textúrájának javítására, bőrfiatalításra. Az Intensif kezelések rövid gyógyulás után szinte azonnal látható eredményeket nyújtanak, de a beavatkozásnak hosszú távú regeneratív hatása is van.
A beavatkozást érzéstelenítéssel végezzük, utána egy napig tapasztalható pirosság a kezelt területen. Három kezelés elvégzése javasolt, havi rendszerességgel.

122882522_3622712847788546_4677225894932230400_n.jpg

4. ENDYMED FSR - Frakcionált bőrmegújítás arcon és testen

Az EndyMed 3DEEP frakcionált bőrmegújító kezelőfejét kifejezetten a bőr megújítására, valamint a bőr textúrájának, hiperpigmentációjának, ráncainak és hegeinek kezelésére tervezték. A kezelés során egyszerre történik meg a fókuszált rádiófrekvenciának köszönhetően a károsodott bőrfelszín megégetése és a mély kötőszövet megújítása. Alkalmazható az arcon, valamint a test egyéb területein is. Az FSR simább, fényesebb bőrfelületet biztosít és csökkenti az elszíneződéseket, sötét foltokat.
A kezelés után a bőr néhány napig intenzíven piros, illetve 4-5 napig a bőrfelszín lehámlásával akár barnás elszíneződés, száraz hámlás előfordulhat.

endymed.jpg
Tratamiento-Endymed-Facial_edited.jpg

Szemkörnyék és a száj körülötti cigaretta ráncok kezelése

Az Endymed legkisebb kezelőfeje: az iFine. Ergonomikus formája, lehetővé teszi a szem és az ajkak körüli finom bőr fiatalítási folyamatainak hatékony és biztonságos stimulálását.

“Testimonials work great. Showing your reviews in quotes has a powerful effect on customers and makes them trust you.”

— Name, Title