endymed+machine.png

Endymed Pro

3 DEEP rádiófrekvenciás kezelések

Az ENDYMED™ PRO az egyedülálló 3DEEP RF technológiával innovatív és hatékony, műtét nélküli esztétikai megoldásokat kínál az arcbőr, a nyak vagy akár a teljes test megújításhoz. Az EndyMed egyedülálló, az Amerikai Gyógyszerbiztonsági Hivatal (FDA) által is elfogadott 3DEEP technológiája olyan innovatív rádiófrekvenciás technológia, amely ellenőrzött, koncentrált rádiófrekvenciás (RF) energiát juttat mélyen a bőrbe, fájdalom és kockázat nélkül, újra aktiválva a bőr természetes kollagéntermelését. Az rádiófrekvenciás energiának a bőr irharétegének mélyén történő összpontosításával az Endymed stimulálja a kollagén megújulását, de anélkül, hogy túlhevítené a hámréteget.

Az Endymed készülék által végezhető kezelések 4 csoportba sorolhatók:

1. ENDYMED TC - RF arcfeszesítés

2. ENDYMED TC - RF testfeszesítés, kontúrozás, zsírbontás

3. ENDYMED Intensif - Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés arcon és testen

4. ENDYMED FSR - Frakcionált bőrmegújítás arcon és testen

Tratamiento-Endymed-Facial_edited.jpg

Szemkörnyék és a száj körülötti cigaretta ráncok kezelése

Az Endymed legkisebb kezelőfeje: az iFine. Ergonomikus formája, lehetővé teszi a szem és az ajkak körüli finom bőr fiatalítási folyamatainak hatékony és biztonságos stimulálását.

“Testimonials work great. Showing your reviews in quotes has a powerful effect on customers and makes them trust you.”

— Name, Title

1. ENDYMED TC - Arcfeszesítés, kontúrozás

Az EndyMed 3DEEP® RF arcfeszesítő kezelőfejeit kifejezetten a ráncok kezelésére, az arc és a nyak megereszkedett bőrének feszesítésére és megemelésére tervezték, beleértve a homlokot, orcákat, és az áll alatti részeket. Kiváló eredményeket érhetünk el velük, különösen a szem és a száj körüli finom, érzékeny és nehezen kezelhető területeken.
A kezelés szinte azonnali bőrfeszesítő és ránctalanító hatást fejt ki, hosszútávon pedig serkenti a kollagén- és elasztintermelést, ami által a bőr fiatalabbnak, feszesebbnek és ragyogóbbnak látszik. Ajánlott hyaluronsavas kezelések kiegészítéseként, valamint plasztikai beavatkozások utáni rehabilitációként is.
Klinikánkon elérhető kezelési csomag 6 alkalomból áll. Az első 4 kezelést hetente kell elvégezni, az utolsó kettőt pedig két hetente ajánlott. A kezelés alkalmazható a teljes arcterületen, vagy egyes régiókban is (szemkörnyék, középarc, alsó arc-toka, nyak).

Endymed-treatment-on-face-Module-2-NEW (1).jpg
D7FEupcXkAEJPXS.jpg

 

2. ENDYMED TC - Testfeszesítés, kontúrozás

  • Kezelési terv, várható eredmények, kezelési szám, árak megbeszélése

    1 óra

    8000 Ft
  • Tág pórus, finom vonalak, pigmentfoltok, akne utáni hegekre ajánlott!

    2 óra

    80000 Ft